За підозрою в пограбуванні дитини патрульні Чернігова затримали 2 чоловіків

13-річний хлопчик йшов від таксі до під’їзду, коли на нього напали невідомі.

22007957_1727392050898471_6318283922687112991_n

Приблизно опівночі спецлінії 102 зателефонувала жінка і повідомила, що на вулиці двоє невідомих відібрали мобільний телефон у її сина. До заявниці направили екіпаж патрульної поліції.
Прибувши за вказаною адресою, поліцейські з’ясували, що щойно вона посадила в таксі свого 13-річного сина і відправила його до бабусі. Доїхавши до місця призначення, хлопцю залишилося пройти через двір, та дорогою його перестріли двоє невідомих. Один схопив підлітка за руки, інший почав обмацувати кишені. Знайшовши в одній з них мобільний телефон, зловмисник почав його роздивлятися. У цей час його спільник, напевно, втратив пильність, тож хлопець зміг вирватися й побіг до під’їзду. Вже від бабусі хлопець зателефонував матері, а вона викликала поліцію.
Патрульні почали відпрацьовувати територію мікрорайону. Неподалік під’їзду одного з багатоквартирних будинків правоохоронці звернули увагу на двох громадян. Обидва були схожі за прикметами на нападників. Потерпілий впізнав у них своїх кривдників.

Під час поверхневої перевірки в одного з громадян патрульні виявили мобільний телефон підлітка. Чоловіків затримали, а на місце викликали слідчо-оперативну групу.
Патрульні з’ясували, що це батько й син. Старший уже був раніше засуджений за пограбування, молодший – перебуває на обліку в наркологічному диспансері.