У Запоріжжі патрульні затримали чоловіка з дитячим візочком і в стані наркотичного сп’яніння.

Затриманому оголошено підозру у вчиненні опору правоохоронцям.

До екіпажу на вулиці звернувся громадянин і повідомив, що бачив дивного чоловіка з дитячим візочком і предметом, схожим на пістолет.

Схожого за описом чоловіка поліцейські виявили досить швидко. Попередньо, його дружина з дитиною у цей час перебували в аптеці неподалік. Згідно ст. 34 Закону України «Про Національну поліцію» патрульні вирішили провести поверхневу перевірку. Однак громадянин відмовився виконувати законні вимоги правоохоронців, почав поводитись агресивно. Чоловіка попередили про застосування до нього у разі непокори спецзасобів та фізичної сили. Під час затримання порушник опирався, штовхався та кричав, погрожував фізичною розправою.

Його доставили до Заводського відділення поліції.

Згодом затриманий пройшов огляд на стан сп’яніння в спеціалізованому медичному закладі. Висновок лікаря – громадянин перебував в стані наркотичного сп’яніння.

За даним фактом розпочато досудове слідство. Відомо, що затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 342 ККУ (Опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків).

Нещодавно патрульні Запоріжжя склали на цього громадянина адмінматеріал за керування у стані наркотичного сп’яніння.

photo_2017-09-12_12-48-55