Агресивна пасажирка отримала адмінпротокол від івано-франківських патрульних

Поки поліцейські складали на водія-порушника адмінматеріали, його пасажирка погрожувала патрульним та вживала ненормативну лексику.

Про нетверезого водія за кермом автомобіля Nissan поліцейським повідомили схвильовані громадяни. Згодом екіпаж патрульних зупинив указаний транспортний засіб. У салоні перебувало 2 особи — водій та пасажирка — обоє з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Під час спілкування із патрульними водій різко натиснув на педаль газу, виїхав на тротуар та зупинився. Від освідування чоловік відмовився. Охоронці порядку склали на порушника адміністративні матеріали за ст. 122 (Порушення правил зупинки і стоянки) та за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

У цей час в роботу патрульних поліцейських почала втручатися пасажирка. Жінка погрожувала інспекторам звільненням, нецензурно висловлювалась та поводилась агресивно, а згодом звинуватила інспекторів патрульної поліції в крадіжці. За такі дії на громадянку патрульні склали адмінпротокол за ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП.

Порушника від керування транспортним засобом відсторонили, а право керування авто Nissan передали тверезому товаришу водія.

photo_2017-08-25_13-36-41