У Дніпрі патрульні надали допомогу громадянам, яких покусали собаки, та захистили інших перехожих від нападу цих тварин

Перехожих покусали собаки на вулиці Шмідта. Така інформація надійшла спецлінії 102 близько 13-ї години, 14 липня. Патрульний екіпаж, що прибув за вказаною адресою, виявив 3 потерпілих. Громадяни поскаржилися поліцейським: їх покусали собаки, котрі перебували в припаркованому, поряд з пішохідною доріжкою, автомобілі Citroën. Власика транспортного засобу на місці не було.

photo_2017-07-15_20-57-32

Як з’ясувалося згодом, вікна в авто Citroën були відчинені, і 4 собаки хапали кожного, хто проходив повз. Хтось відбувся подряпинами, хтось легким шоком, а ось одній жінці патрульні надавали першу домедичну допомогу та викликали швидку. У неї були серйозні поранення лівого передпліччя — жінку шпиталізували до лікарні.

Щоб агресивні пси більше нікому не завдали шкоди, патрульні заблокували транспортний засіб Citroën службовим авто.

Невдовзі інспектори відшукали й власника автомобіля Citroën та попросили його надати документи про щеплення тварин. Чоловік документи надав, однак пояснити свою необачність не зміг.

Надалі усі обставини інциденту встановлювала слідчо-оперативна група Дніпровського відділку поліції, яку на місце події викликали патрульні.

photo_2017-07-15_20-57-28