У Дніпрі патрульні затримали чоловіка, який нацьковував свого пса на перехожих

Про те, що на вулиці Вознесенській чоловік нацьковує свого собаку на перехожих, спецлінії 102 повідомили вдень, 28 червня. Заявники наголосили: “Громадянин на зауваження не реагує, погрожує та висловлюється нецензурною лексикою”.

На місці патрульні виявили чоловіка з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Поряд з ним перебував пес бійцівської породи. Також інспектори поспілкувалися з сусідами чоловіка, ті нарікали: “Він постійно залякує їх агресивним собакою, вигулює тварину без повідка та намордника”.

собака

На зауваження патрульних власник тварини не реагував, погрожуючи спустити на них пса. Інспектори намагалися затримати чоловіка, однак той почав тікати, а чотирилапому наказав кинутися на поліцейських. У результаті пес вкусив одного з інспекторів за руку. Під час повторної спроби затримати чоловіка, собака атакував та покусав іншого патрульного.

Згодом, на місце прибули працівники служби відлову собак, які допомогли спіймати агресивного пса та ізолювали його. Господаря тварини охоронці порядку затримали та доставили до відділку поліції. Наразі справою займаються слідчі.

Обоє патрульних звернулися до лікарні, де їм надали необхідну медичну допомогу.

собака 2