Співпраця між Україною і Канадою триває: ще одна група патрульних успішно пройшла курс лідерства

23 червня у Києві завершився тижневий курс присвячений основам лідерства та розвитку навичок керівника. Успішно закінчили навчання та отримали відповідні сертифікати 25 командирів з 23 міст України. Цього року це вже 4 група командирів, яка пройшла такий курс.

вручення 3

Нагадуємо, що навчальний курс “Основи лідерства” проводиться в Україні з травня 2016 року. Його розроблено та проведено у рамках Проекту підтримки підготовки поліцейських (PTAP), що реалізовується в Україні компанією Agriteam Canada Consulting Ltd. за фінансової підтримки Уряду Канади.

вручення 4

Начальник Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков подякував нашим канадським колегам за підтримку й допомогу та наголосив: “Зараз у нас йде процес становлення, ми розвиваємося і це добре. Ви маєте пам’ятати, що командир завжди має турбуватися про особовий склад та враховувати проблеми співробітників, бути їм підтримкою”.

вручення 1

Координатори та тренери курсу, фахівці з понад 35-річним досвідом роботи у різних підрозділах поліції Канади: Джоу МакАллістер (Старший радник з поліцейських питань, у минулому — суперінтендант Королівської кінної поліції Канади), Гарт Паттерсон (Старший тренер з поліцейських дисциплін, у минулому — суперінтендант Королівської кінної поліції Канади).

Дякуємо Уряду Канади та канадським колегам за підтримку реформи в Україні та їхній внесок у розбудову нової поліції.

вручення