У Києві відбувся фінальний флешмоб, присвячений безпеці дорожнього руху

21 квітня у столиці відбувся підсумковий етап Всеукраїнського флешмобу “Безпека дорожнього руху – challenge”. Київ прийняв естафету від Борисполя і став 25 містом у якому пройшов цей захід.

IMG_0201

Розпочалася естафета тематичних флешмобів у Миколаєві, 20 березня. Упродовж місяця символи флешмобу — інспектор “Грива” та тематичний прапор — мандрували всіма управліннями патрульної поліції та 21 квітня повернулися до Києва.

IMG_0203

Тема безпеки дорожнього руху не втрачає своєї актуальності. Такі заходи дають змогу привернути увагу суспільства до проблематики безпеки дорожнього руху, зокрема, до проблеми дитячого травматизму на дорозі.

IMG_0214

У флешмобі взяли участь ансамбль барабанщиць Національної академії внутрішніх справ, велопатрулі, які показали майстер-клас з їзди на велосипеді. Хореографічні ансамблі закликали своїми танцями дотримуватись правил дорожнього руху, а юні інспектори руху “Крутий поворот” нагадали присутнім жести регулювальника.

Насамкінець інспектори патрульної поліції разом з працівниками Управління безпеки дорожнього руху вишикувались у тематичну фігуру в формі дорожнього знаку та озвучили гасло флешмобу: “Україна за безпеку дорожнього руху”.

IMG_0186