У Запоріжжі патрульні по гарячих слідах затримали осіб, що можуть бути причетними до вбивства

Виклик про те, що невідомі нанесли ножове поранення чоловікові на вулиці Олександра Говорухи, надійшов патрульним 16 квітня, близько 19-ї години.

Інспектори прибули на місце події разом з каретою швидкої допомоги. Оглянувши чоловіка, лікарі констатували смерть. Інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Очевидці події розповіли, що між трьома чоловіками, які відпочивали у кафе неподалік, вчинилася бійка. Під час цього один з чоловіків дістав ножове поранення. Двоє інших хутко втекли з місця події у напрямку вулиці Магара. Також очевидці надали детальний опис нападників і навіть назвали прізвище одного з них та адресу, за якою той, ймовірно, проживає. Свідки пояснили: “Ці чоловіки місцеві, часто відпочивають у кафе, тому їх тут знають”.

Патрульні попрямували за вказаною очевидцями адресою — двері їм відчинив чоловік. Він мав явні ознаки алкогольного сп’яніння й помітно нервував під час спілкування з охоронцями порядку. У коридорі на підлозі інспектори помітили одяг, схожий на той, що описали очевидці — під ним лежав ніж. Патрульні громадянина затримали, а на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Приблизно за 15 хвилин інший екіпаж патрульних отримав виклик: бійка на вулиці Космічній. Інспекторів за вказаною адресою зустріла жінка і повідомила: “Невідомий чоловік залицявся до мене, а коли я його прогнала — вдарив мене цеглиною по голові”. Заявниця вказала на громадянина, що стояв неподалік і додала: “Він вихвалявся переді мною, що нещодавно підрізав чоловіка на вулиці Олександра Говорухи”. Від допомоги медиків жінка відмовилась.

Патрульні чоловіка затримали та доставили до міського відділку поліції. Очевидці підтвердили, що саме цей чоловік відпочивав разом із загиблим у кафе і може бути причетним до вбивства. Зараз усі обставини події встановлюють слідчі.

photo_2017-04-18_18-00-46