Нові інспектори поповнили лави патрульної поліції Києва

Присягу на вірність народу України 5 квітня склали 54 нових патрульних поліцейських Києва.

IMG_9750 (3)

Відтепер вони служитимуть суспільству шляхом забезпечення прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки та порядку.

З початком служби поліцейських привітав заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич: “Ви обрали не зовсім просту професію, бо патрульна поліція — це не лише красива форма та автомобілі. Це — щоденна важка праця”. Також Олександр Фацевич зазначив, що частина з нових патрульних заступлять на службу в столиці вже цього вечора.

IMG_9792 (2)

Заступник голови Національної поліції України Костянтин Бушуєв звернувся до патрульних: “Наша країна і суспільство загалом стоять на межі важливих змін, частиною яких, безумовно, стане кожен з вас. Мене тішить той факт, що процес набору до патрульної поліції йде стрімкими темпами. Я поважаю кожного, хто прийняв таке рішення”.

IMG_9801 (2)

Відбір майбутніх поліцейських складався з кількох етапів: тестування, медичного обстеження, перевірки рівня фізичної підготовки та співбесіди з поліцейською комісією.

IMG_9761 (2)

Після відбору розпочався етап навчання, що тривав 80 навчальних днів (з 12 грудня 2016 року до 4 квітня 2017 року). З 62 кандидатів успішно завершили курс 54. Заняття відбувались на базі Вишгородського навчального центру підготовки поліцейських.

Набір до патрульної поліції Києва триває — не пропустіть нагоду долучитись до нашої дружної команди та заповнити анкету на офіційному сайті патрульної поліції у розділі Набори (patrol.police.gov.ua/jobs). Прийом анкет триватиме до 18 квітня.

IMG_9776 (2)