Співпраця патрульної поліції з канадськими партнерами триває: курс з основ лідерства пройшла ще одна група патрульних

31 березня третя група командирів рот патрульної поліції успішно завершила курс присвячений основам лідерства. Цей навчальний курс розроблено та проведено у рамках Проекту підтримки підготовки поліцейських (PTAP), що реалізується в Україні компанією Agriteam Canada Consulting Ltd. за фінансової підтримки Уряду Канади.

курси 1

У березні 2017 року такий курс вдало пройшли 3 групи командирів рот з усіх управлінь патрульної поліції України – всього 85 командирів.

Навчальний курс охоплював теми лідерства, взаємодії поліції з громадою, комунікацій та особливостей роботи з медіа, управління конфліктами, подолання стресу, ролі жінок у поліції, командування в умовах екстремальних подій.

курси 2

“Перед нами стоїть велике завдання — побудувати структуру, яка буде працювати ефективно і якісно. Ви маєте бути прикладом для своїх підлеглих, навчатися самі й навчати новому їх. Памятайте: лідер — це зразок у всьому”,— привітав командирів керівник патрульної поліції Олександр Фацевич.

Координаторами та тренерами курсу були фахівці з понад 35-річним досвідом роботи у різних підрозділах поліції Канади — Джоу МакАллістер та Гарт Паттерсон.

Дякуємо нашим канадським колегам за безцінний досвід, підтримку та допомогу в розбудові нової поліції.

курси 3