Черкаський патрульний свого вихідного дня виявив зниклого хлопчика

13 березня, близько 22-ї години до патрульної поліції звернулась схвильована жінка. Її 9-річний син не повернувся зі школи додому, а надворі була вже пізня година.

Орієнтування на дитину передали черговим екіпажам, патрульні вирушили на пошуки. Вони перевіряли місця, де раніше бував школяр, телефонували усім, хто міг востаннє його бачити.

Водночас патрульний поліцейський Володимир Бегеба, дізнавшись про ситуацію, не зміг залишатися осторонь. Свого вихідного дня він сів за кермо власного авто та поїхав містом у пошуках дитини.

черкаси 2

В одному з торгових центрів Володимир помітив хлопчика, схожого за орієнтуванням. Патрульний поспілкувався з ним і з’ясував, що школяр після уроків пішов гуляти з другом та зовсім забув про час і про те, що на нього чекають вдома.

Інспектор викликав на місце екіпаж патрульних. Обох хлопчиків охоронці порядку доставили додому та передали батькам.

“24 години на добу, 7 днів на тиждень ми — поліцейські, тому повинні виконувати поставлені завдання, докладаючи максимум зусиль. Особливо ті завдання, які стосуються дітей. Ми маємо захищати їх і бути прикладом для наслідування”, — каже патрульний Володимир Бегеба.

Про інцидент патрульні повідомили працівників відділу ювенальної превенції.

photo_2017-03-14_15-13-44