У Кропивницькому патрульні виявили 2-річну дівчинку, яку загубила, ймовірно, нетвереза мама

“Мою 2-річну доньку викрали невідомі на вулиці Академіка Корольова”, — таке повідомлення охоронці порядку отримали 23 лютого, близько 17-ї години.

Екіпаж патрульної поліції негайно виїхав на місце події. Утім вже за декілька хвилин інспектори отримали інформацію про те, що на вулиці Академіка Корольова перебуває малолітня дитина.

Прибувши за вказаною адресою, охоронці порядку виявили дівчинку, яка дуже змерзла, адже була легко одягнена. Патрульні поліцейські викликали на місце швидку і до приїзду медиків зігрівали дитину в службовому автомобілі. Небайдужі громадяни винесли теплі речі і переодягнули дитину.

Медики оглянули дівчинку й повідомили, що її життю і здоров’ю нічого не загрожує.

Очевидці події розповіли, що бачили, як чоловік і жінка, ймовірно, перебуваючи у нетверезому стані, залишили дитину посеред вулиці й зникли у невідомому напрямку.

Патрульні в телефонному режимі зв’язалися із заявницею, утім остання під час розмови не могла вимовити й слова і мала явні ознаки алкогольного сп’яніння. Про інцидент повідомили родичів дівчинки, а також працівників відділу ювенальної превенції. Дитину передали її рідному дядьку.

photo_2017-02-24_19-20-08