Нетверезого водія, що протаранив паркан біля чужого будинку, виявили Івано-Франківські патрульні

17 лютого екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль Chevrolet Aveo, що рухався на великій швидкості вулицею Галицькою. На вимогу патрульних зупинитися водій різко збільшив швидкість та кинувся навтьоки.

На вулиці Нескорених водій Chevrolet Aveo не впорався з керуванням — протаранив паркан біля приватного будинку та зупинився на чужому подвір’ї. Від зіткнення в автомобілі загорівся двигун. Патрульні миттєво зреагували та локалізували пожежу за допомогою вогнегасника. На щастя, у ДТП ніхто не постраждав.

У салоні автомобіля перебували водій та 2 пасажири. Усі вони мали явні ознаки алкогольного сп’яніння, втім водій від проходження тесту на вміст алкоголю у крові відмовився.

На водія інспектори склали адміністративні матеріали за ст. 126 (Керування без відповідних документів), ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження майна), ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП. На обох пасажирів поліцейські також склали адміністративні протоколи за дрібне хуліганство (ст. 173 КУпАП).

Автомобіль порушника евакуювали для зберігання на штрафмайданчик.