Чоловіків, що підозрюються у розбійному нападі та викраденні авто, зупинили патрульні у Миколаєві

“Невідомі напали на мене та, погрожуючи ножем, заволоділи грошима, телефоном, автомобілем Mercedes й зникли у невідомому напрямку на викраденому авто”, — такий виклик надійшов службі 102 уночі 5 лютого. Це сталось у Баштанському районі Миколаївської області. Потерпілий надав поліцейським прикмети нападників.

photo_2017-02-06_15-41-14

Інспектори проаналізували ситуацію і припустили, що вказаний автомобіль може рухатись у напрямку Миколаєва. Орієнтування на авто передали патрульним екіпажам міста. Невдовзі на Південнобузькому мосту в Миколаєві патрульні зупинили вказаний Mercedes. У салоні транспортного засобу перебували 4 чоловіків віком від 46 до 49 років, які підпадали під орієнтування. У них були явні ознаки алкогольного сп’яніння. Під час поверхневої перевірки в одного з них виявили ніж.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

До їхнього прибуття інспектори склали на водія Mercedes адміністративні матеріали за керування без відповідних документів (ст. 126 КУпАП) та керування у стані сп’яніння (ст. 130 КУпАП).

За попередньою інформацією, один з чоловіків перебував у розшуку Очаківським відділом поліції за підозрою у вчиненні крадіжки.

миколаїв