В’їхав у чужий будинок: вінницькі поліцейські затримали нетверезого водія

Увечері 23 січня небайдужі громадяни повідомили патрульним про те, що на вулиці Станція Вінниця небезпечно маневрує автомобіль Ford Transit та додали: “Здається, чоловік за кермом нетверезий”.

Автомобіль справді виявили за вказаною адресою: водій то пришвидшувався, то пригальмовував. Раптом чоловік не впорався з керуванням та в’їхав у стіну одного з приватних будинків, але навіть після цього намагався продовжити рух.

photo_2017-01-25_12-25-13

Інспектори цьому завадили: порушника затримали. Водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, втім, від освідування відмовився. Натомість він поводився агресивно, зокрема, висловлювався лайкою. Щоб вгамувати чоловіка, патрульні надягли на нього кайданки.

За такі дії порушника доставили до відділу поліції та склали на нього 5 адміністративних матеріалів: за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), за ч. 1 ст. 126 (Керування без відповідних документів), оскільки чоловік не надав патрульним посвідчення водія та поліс обов’язкового страхування, за ст. 124 (Скоєння ДТП), за ст. 173 (Дрібне хуліганство) та за ст. 185 (Злісна непокора законній вимозі поліцейського) КУпАП.

photo_2017-01-25_12-25-20