У Борисполі патрульні затримали водія, що перебував у розшуку

Виклик про те, що водій автомобіля Opel порушує ПДР та має ознаки сп’яніння, надійшов інспекторам вранці 1 січня. Незабаром описаний автомобіль патрульні виявили на вулиці Київський Шлях.

Охоронці порядку озвучили водієві вимогу про зупинку – той зупинився на паркувальному майданчику.

Під час перевірки документів патрульні помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Однак водій відмовився від перевірки на алкотестері, навіть більше – заперечував факт керування транспортним засобом. Потім чоловік зачинився в авто та не реагував на неодноразові вимоги вийти.

Патрульні з’ясували, що водій перебуває у розшуку поліцією Києва за пограбування.

В присутності 2 свідків порушнику роз’яснили, що його дії підпадають під ознаки правопорушення, а також попередили – у разі подальшої непокори скло автомобіля розіб’ють, а до нього застосують фізичну силу. Проте, ці попередження на чоловіка не подіяли. Патрульні розбили скло, а водія затримали, надягнувши на нього кайданки.

На затриманого склали адміністративні протоколи за ст.130 (Керування у стані сп’яніння) та ст. 185 (Злісна непокора законній вимозі працівника поліції) КУпАП.

Чоловіка доставили до Шевченківського відділку поліції міста Києва. Автомобіль евакуювали для зберігання на штрафмайданчик.