Завдяки злагодженій роботі патрульної поліції та інших служб затримано зловмисника у Києві

21 грудня, в Оболонському районі, в ліфті багатоповерхівки чоловік вдарив громадянина по голові і втік. Про це потерпілий повідомив службі 102.

Патрульні прибули за вказаною адресою, але зловмисника там уже не було. Його прикмети та місце проживання інспектори встановили, опитавши свідків інциденту. 27-річного чоловіка знайшли у квартирі за вказаною адресою.

Під час спілкування з патрульними, що відбувалось через двері, неадекватний чоловік вибіг з приміщення та спробував напасти на інспекторів із предметом, схожим на мачете. Охоронці порядку змушені були застосувати табельну вогнепальну зброю — зловмисника поранили в ногу. Після цього він забарикадувався у квартирі.

Правоохоронці вивели з будинку всіх жителів, адже зловмисник сказав, що має вдома гранати та іншу зброю. Територію оточили. До переговорів зі зловмисником залучили його рідних та поліцейського психолога. На місце події прибули керівники столичної поліції, співробітники Корпусу оперативно-раптової дії та слідчі. Спецпризначенці потрапили до квартири й затримали правопорушника.

Разом зі зловмисником у квартирі перебували 3 осіб, зараз із ними спілкуються слідчі. Нападника оглянули медики. Загрози його життю немає.

Тепер, завдяки злагодженим діям відповідних служб, зловмисник затриманий і не становить жодної небезпеки для оточуючих.

unknown-4