У Києві патрульні наздогнали та затримали водія-порушника, що зіткнувся з трьома авто

Порушника ПДР на Volkswagen Jetta патрульні поліцейські зупинили 29 листопада, близько 8-ї години ранку, на Броварському проспекті. Після передачі патрульним документів для перевірки, водій натиснув педаль газу. Розпочалося переслідування, на вимогу поліцейських авто не зупинялось.

Водій-утікач, протягом нетривалого переслідування, не впорався із керуванням і здійснив зіткнення з вантажівкою, потім з автобусом Богдан. Після двох зіткнень автомобіль порушника різко зупинився, що призвело до ДТП з автомобілем патрульних, який його переслідував.

Після остаточної зупинки, водій вибіг з авто та спробував втекти до лісосмуги. Поліцейські побігли за втікачем. Задля зупинки порушника вони застосували табельну вогнепальну зброю, а саме попереджувальний постріл. Підозрюваний впав на землю та здався.

kolazh

Згодом стало відомо, що затриманий є громадянином Грузії, який перебуває в активному розшуку за ст. 345 ККУ (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Volkswagen Jetta, на якому він рухався, схожий на той, що підпадає під орієнтування по вчиненню низки злочинів на території міста Києва.

vantazhivka

На місці події працюють екіпажі патрульної поліції та слідчо-оперативна група Деснянського відділку поліції.