Нічна зміна у Києві: стрілянина, пішохід із битою, квартирна крадіжка й викрадення авто

727 викликів отримали й опрацювали патрульні Києва в ніч на 28 листопада.

Одне з повідомлень — про стрілянину на проспекті Соборності — інспекторам надійшло близько 22-ї години. На місці події заявник вказав полісменам напрямок, в якому стрілець втік на Mitsubishi. Автомобіль наздогнали на в’їзді у підземний паркінг. Водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. В салоні виявили предмети, схожі на пістолет, шашки з ґнітами та переносні радіостанції. На водія склали протокол за ст. 130 КУпАП (Керування у стані сп’яніння). В подальшому з чоловіком працювала слідчо-оперативна група.

Близько 4-ї години ранку проспектом Леся Курбаса йде чоловік з битою та предметом, схожим на холодну зброю — це побачили патрульні поліцейські. 38-річного пішохода разом з його амуніцією доставили до Святошинського управління поліції.

zbroya-2

Приблизно в той же час, на вулиці Космічній, інший патрульний екіпаж прибув на виклик про спробу проникнення до квартири. Полісмени затримали трьох обґрунтовано підозрюваних у крадіжці. В їхньому автомобілі виявили речовину невідомого походження, 6 водійських посвідчень, 5 реєстраційних документів на різні транспортні засоби, 2 дипломи, 8 ювелірних виробів. Тепер обставини цієї справи встановлять слідчі.

photo_2016-11-28_12-47-30

Близько 6-ї години ранку патрульний екіпаж зупинив ЗАЗ-1102 “Таврія”, що порушив ПДР на вулиці Анни Ахматової — не ввімкнув покажчики повороту. Чоловік за кермом зізнався, що не має водійського посвідчення. В салоні охоронці порядку помітили ознаки незаконного заволодіння автомобілем: вирвані дроти під кермом, скручені між собою, та пошкоджену захисну коробку, під якою вони знаходились. Поки що власника авто встановити не вдалось. На місце викликали слідчо-оперативну групу. Автомобіль евакуювали для зберігання на штрафмайданчик.

img_3909