Стартував проект “Англійська мова для патрульної поліції”

22 листопада, за сприяння Британської Ради в Україні, Посольства США в Україні та громадської організації Capital English відбулась презентація проекту “Англійська мова для патрульної поліції”.

На заході були присутні: Голова КМДА Віталій Кличко, Посол Великобританії в Україні Джудіт Гоф, Посол США в Україні Марі Йованович, т.в.о. голови Національної поліції України Вадим Троян, заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич та перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

img_6604

Як зазначили на презентації, 600 патрульних поліцейських Києва зможуть пройти безкоштовний курс англійської мови.

img_6611

“Мета цього проекту — зробити Київ більш дружнім для іноземних туристів та безпечним для ділових гостей та інвесторів”, — розповіла Джудіт Гоф.

img_6652

У розробці програми курсу використовуються найкращі практики Британської Ради та уряду США з викладання англійської мови для представників правоохоронних органів у різних країнах світу.

img_6707

“Вивчення англійської мови поліцейськими є важливим для того, щоб покращити якість надання послуг патрульними та підвищити рівень їхньої підготовки”, — зазначив Олексій Білошицький.