Протягом Тижня безпеки дорожнього руху в Україні відбудуться благодійні акції та дитячі заходи

З 14 по 20 листопада в усій країні відбудеться Тиждень безпеки дорожнього руху, покликаний запобігти травматизму на дорогах та знизити кількість ДТП. Ці 7 днів будуть корисними й насиченими, адже в кожному місті, де працює патрульна поліція, запланували й вже проводять низку ініціатив.

Зокрема, профілактичні акції, тематичні уроки в навчальних закладах, обстеження пришкільних територій, практикум з домедичної допомоги, загальнодержавна акція “Здай кров – врятуй життя” відбудуться у Рівному. Остання акція покликана допомогти дітям, потерпілим в аваріях.

photo_2016-11-15_11-24-04

В Борисполі шкільні офіцери проведуть додаткові лекції на тему безпеки на дорозі для школярів.

photo_2016-11-15_11-38-06

Патрульна поліція Одеси запланувала заняття, конкурси та вікторини для учнів. Тут також братимуть участь у благодійній здачі донорської крові.

img_3400

Патрульні Маріуполя спрямували свою увагу на перевізників – із ними провели брифінг, на якому говорили про взаємодію патрульної поліції, перевізників та комунальних служб. У такий спосіб охоронці порядку прагнуть зменшити кількість ДТП за участю пасажирського транспорту.

“Знаю, вмію, врятую” – під таким гаслом для всіх охочих в Тернополі відбудеться практикум з надання домедичної допомоги постраждалим унаслідок дорожньо-транспортних пригод.