У Києві патрульні розбили скло автомобіля, щоб витягти водія з ознаками наркотичного сп’яніння

Opel Kadett із вимкненою передньою фарою полісмени побачили на вулиці Жмеринській, 1 вересня, близько 4-ї години ранку. Патрульні зупинили автомобіль та помітили ознаки наркотичного сп’яніння у водія та пасажира.

колаж

Їхати на освідування чоловік за кермом категорично відмовився — це відбувалось у присутності 2 свідків. Чоловіки закрились в автомобілі, на всі питання інспекторів відповідали нецензурно. У цей час охоронці порядку перевірили особу водія та з’ясували: його притягували до відповідальності за незаконне виробництво та зберігання наркотиків, незаконне поводження зі зброєю, грабіж, поєднаний з насильством, та крадіжку. З’ясувалось, що проблеми із законом були і в пасажира Opel Kadett.

Виходити з автомобіля водій відмовився, хоча патрульні озвучили вимогу декілька разів. У присутності 2 свідків полісмени розбили вікно з боку водія та вивели його з салону. Водія та пасажира затримали.

Під час поверхневої перевірки в автомобілі знайшли предмети, схожі на зброю, набої та металевий кийок.

На водія склали адміністративний протокол за керування у стані сп’яніння за ст. 130 КУпАП. Потім обох затриманих відвезли до Святошинського управління поліції. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

image1111