У Департаменті патрульної поліції України презентували зміни Центру обслуговування громадян

25 травня завершився І етап спільного 6-місячного проекту патрульної поліції України і Консультативної Місії Європейського Союзу (КМЄС). Проект покликаний вдосконалити вміння та компетенції працівників Центру обслуговування громадян, а також їхню здатність ефективно спілкуватись із відвідувачами.

big

“Сьогоднішній захід ознаменує одночасно 2 події. Завершився тренінг з комунікації та стресостійкості для працівників фронт-офісу патрульної поліції. Це — відділи адміністративної практики, документального забезпечення, а також розшуку і дізнання. Крім того, ми презентуємо ті сервісні покращення, які відбулись в нашій залі прийому громадян Управління патрульної поліції міста Києва”, — пояснив заступник начальника Управління патрульної поліції міста Києва Дмитро Євдокимов.

Більше того — реорганізували залу прийому громадян. При цьому увагу зосередили на сервісі та переобладнанні і забезпечили комфортні умови та високу якість адміністративних послуг для клієнтів. Залу обладнали додатковими стільцями, інформаційними стендами, стійкою для скарг та пропозицій та іншими зручностями.

Програма тренінгу базувалась на індивідуальних професійних потребах всіх працівників зали прийому громадян. Загалом знання здобули близько 40 осіб. Зокрема вдосконалили стресостійкість працівників під час спілкування з громадянами. Їх навчили запобігати конфліктним ситуаціям та залагоджувати проблеми під час надання сервісних послуг.

“У Центр обслуговування громадян люди приходять з різних причин і вони мають право отримати якісні та швидкі послуги. І навіть така неприємна річ, як отримання адміністративного протоколу і штрафу, може бути досить приємною. Це залежить від того, як цю послугу надали нашим громадянам”, — зазначив Голова Консультативної місії Європейського Союзу Кястутіс Ланчінскас.

Під час проекту проаналізували ефективність навчання та вплив на роботу Центру обслуговування громадян, якість сервісу. Надалі КМЄС буде підтримувати учасників тренінгу, щоб упевнитись, що вони можуть використовувати свої нові вміння в щоденній роботі.

Заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький подякував представникам Консультативної Місії Європейського Союзу і висловив сподівання на те, що ця успішна співпраця триватиме і в майбутньому.

big2