У Полтаві патрульні переслідували та зупинили викрадений автомобіль

24 травня, близько 2-ї години ночі, під час патрулювання вулицею Південною екіпаж помітив Chevrolet Aveo без ввімкненого світла фар.

Водій проігнорував вимоги патрульних про зупинку та збільшував швидкість. Охоронці порядку почали переслідування. Чоловік за кермом неодноразово створював небезпеку для інших учасників дорожнього руху, бо на великій швидкості їхав без світлових приладів. Рухався він у напрямку виїзду з міста на трасу Київ-Харків.

Інспектори переслідували Chevrolet Aveo близько 45 хвилин. Врешті-решт у селі Терешки водій не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та врізався у дерево. Учасники ДТП отримали тілесні ушкодження, тож інспектори викликали швидку. З8-річний водій від шпиталізації відмовився, а 37-річного пасажира — відвезли до медичного закладу.

Коли охоронці порядку перевірили державні номерні знаки машини по наявним базам даних, то з’ясувалося, що транспортний засіб перебуває у розшуку: в ніч на 24 травня ним заволоділи прямо у центрі Полтави. Як пізніше пояснили чоловіки, машину викрали, щоб покататися.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу.

photo_2016-05-24_15-53-52