Нетверезий водій зі зброєю, якого затримали київські патрульні, віз у салоні дитину

Водія з ознаками сп’яніння на пошкодженому Infiniti помітили на СТО в Дніпровському районі — виклик про це київські патрульні отримали у середу, 27 квітня, близько 18-ї години.

Фото: Артем Гвоздков
man1

Коли патрульні приїхали на місце, 50-річний чоловік одразу почав рух й, попри їхні вимоги, не зупинявся. Патрульні помітили, що, крім водія, у салоні є неповнолітній хлопчик.

Автомобіль зупинили на проспекті Петра Григоренка. Там підозрюваний лаявся, погрожував інспекторам зброєю, а потім — накинувся на них, тож до нього довелось застосувати сльозогінний газ та гумовий кийок. Лише це примусило чоловіка вгамуватись.

man2

Йому викликали швидку, а потім — відвезли затриманого до Дніпровського відділку поліції. Склали адміністративні матеріали за керування в стані сп’яніння (алкотестер показав 1,04 проміле алкоголю в крові) та злісну непокору законним вимогам патрульних. Також, за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Доки патрульні оформлювали матеріали на чоловіка, неповнолітньому пасажиру надали належну увагу: посадили до службового автомобіля та передали родичам.

man3