Чернівчани оцінили роботу патрульних поліцейських

Вчора, 27 квітня, виповнився місяць з того дня, як на вулицях Чернівців з’явились патрульні поліцейські.

Чернівчани так оцінили роботу 342 інспекторів, які охороняють спокій та безпеку людей на вулицях міста.

quest2
Олександр Геннадійович, 57 років
“Стало краще. Те, що патрульні їздять на автомобілях з ввімкненими проблисковими маячками — дисциплінує та заспокоює, люди почуваються безпечно. Подобається, що завдяки патрульній поліції в місті значно зменшилась кількість порушників правил паркування. Мої друзі та знайомі теж задоволені. Бажаю інспекторам діяти жорсткіше та зменшити число усних зауважень на користь протоколів та постанов”.

photo_2016-04-28_17-52-22
Андрій, 9 років
“Я знаю, що нова поліція може оштрафувати, забрати права в порушників. Якщо хтось погано поводиться – треба їх покарати. Я не хочу бути полісменом, коли виросту, бо хочу будувати літаки. Але я б змайстрував літак і подарував його патрульним, для того, щоб вони не стояли в заторах, а швидше могли пересуватись містом і ловити порушників”.

quest1
Дмитро, 36 років
“Чесно кажучи, негативу як такого немає. З позитиву – дуже приємно, що інспектори контролюють дотримання ПДР, особливо — проблему паркування. Помітно, що вже майже немає водіїв, які паркуються в недозволених місцях. Хочеться побажати хлопцям та дівчатам працювати так і надалі. Вірю, що ці молоді та чесні люди зламають стару систему”.