Патрульні поліцейські удосконалили навички роботи в нічний час

Інструктори патрульної поліції пройшли семінар з самооборони, першої долікарської допомоги та стрільби в умовах зниженої освітленості з застосуванням тактичного ліхтаря. Навчання пройшло сьогодні, у середу, 27 квітня. Це тренування — спільна заслуга 3 організацій: Федерації крав-мага України, Центру спеціальної підготовки і Федерації прикладних стрілецьких видів спорту.

У тренінгу взяли участь 35 інструкторів. Їх навчили правильно застосовувати ліхтар як для навігації та пошуку людини, так і для ідентифікації та її освітлення. Розповіли про різні режими роботи ліхтаря, пояснили, як використовувати для самооборони, дотримуючись норм закону, а також надавати першу допомогу в темряві.

“Якщо людина виходить на нічне чергування, вона має розуміти, з чим вона стикнеться і як потрібно оперувати своїм ліхтарем. Тактичний ліхтар — це досить серйозна зброя та хороший помічник в роботі патрульного. Однак, у разі неправильного застосування, може зашкодити самому патрульному”, — пояснив президент Федерації крав-мага України Антон Фарб.

Тренінг складався із теоретичної та практичної частин й тривав близько 6 годин.

IMG_2106