Вночі у Львові нетверезого водія забрала швидка

Орієнтовно о 9 годині вечора, 23 квітня, на з’їзді з моста на вулиці Луганській автомобіль Volkswagen Golf виїхав на узбіччя і збив знак. 37-річний водій перебував в стані явного алкогольного сп’яніння. Чоловік отримав тілесні ушкодження, тому його забрала швидка. Автомобіль евакуювали на штрафмайданчик.

photo_2016-04-24_17-59-53

На перехресті вулиць Пасічна-Вулецька, близько 3-ї години ночі, водій на Chevrolet Lacetti не впорався з керуванням і автомобіль кілька разів перекинувся. На щастя, минулось без потерпілих. Під час спілкування патрульні відчули запах алкоголю від водія. Перевірка на алкотестері встановила 1,34 проміле. На водія склали протоколи за скоєне ДТП та керування автомобілем у нетверезому стані. Транспортний засіб евакуювали.

Близько опівночі, на перетині вулиці Кульпарківська–Щирецька, сталось ДТП за участю автомобілів BMW 316 та ВАЗ 2105. 20-річний водій BMW 316 перебував у стані алкогольного сп‘яніння. Перевірка встановила 1,21 проміле. Окрім протоколів за керування транспортним засобом у нетверезому стані та за скоєне ДТП, водій отримав постанову за відсутність усіх необхідних документів для керування автомобілем.

Загалом, за добу у Львові сталось 18 ДТП без потерпілих та одна — з потерпілими. На основних дорогах Львівщини — 4 ДТП без потерпілих і три з потерпілими.

photo_2016-04-24_17-59-30