Київські патрульні спільно з дільничним затримали підозрюваних у пограбуванні незрячої жінки

— З незрячої літньої жінки у під’їзді на вулиці Антонова зірвали золотий ланцюжок, — повідомили на 102 вдень у четвер, 7 квітня.

Патрульні поліцейські прибули на виклик за лічені хвилини та з’ясували, що потерпіла викладає в одному зі столичних вищих навчальних закладів, на роботу й додому її супроводжує сусідка.

Коли жінки поверталися додому й викладачка заходила до квартири, а її подруга була поверхом вище, ззаду до викладачки підбіг невідомий, зірвав золотий ланцюжок і зник. Сусідка описала зовнішність нападника. На місце прибув також дільничний Солом’янського Управління поліції.

Жінок розпитали про їхній маршрут. Поліцейські спільно відпрацьовували його й дорогою помітили на одному з магазинів камеру відеоспостреження.

На відео помітили двох чоловіків, що прямували за жінками, один із них — схожий за описом. Доповнене орієнтування передали патрульним і почали відпрацьовувати район.

Вже за годину патрульні поліцейські затримали згаданих осіб на Севастопольському ринку. В одному з них сусідка упізнала нападника. Невдовзі в ломбарді неподалік виявили поцуплений ланцюжок. Тепер справою займаються слідчі.

photo_2016-04-08_00-25-03