У Миколаєві патрульні переслідували та зупинили водія-порушника

Водія, який тікав від патрульних на BMW 320, вдалось зупинити у Баштанському районі. 4 квітня, близько 21-ї години в Інгульському районі Миколаєва екіпаж патрульних побачив, як BMW 320 перетнув подвійну суцільну лінію розмітки на вулиці Космонавтів. На вимогу про зупинку водій прискорився — патрульні почали переслідування.

Інформацію по автомобілю передали по радіоефіру і незабаром вже кілька патрульних екіпажів наздоганяли порушника. В ході переслідування втікач пошкодив один з автомобілів патрульних, після чого виїхав за межі міста вбік Баштанки. Швидкість місцями перевищувала 180 км/год.

Якоїсь миті втікач заїхав у село, патрульні поїхали за ним, потім з населеного пункту чоловік направився вбік Миколаєва, але вже за кілька кілометрів був змушений зупинитися. Вийшов з автомобіля, підняв руки догори і сказав, що програв. В салоні BMW знайшли предмет, схожий на пістолет Макарова зі спиляними заводськими номерами.

mykol1

Перевірка на алкотестері виявила 1,79 проміле алкоголю в крові чоловіка. На місце прибули слідчі.

mykol

На водія склали адмінматеріали за порушення вимог розмітки проїзної частини доріг, проїзд на заборонений сигнал світлофора, створення аварійної обстановки, відсутність страхового полісу, невиконання вимоги про зупинку, порушення ПДР, що спричинило ДТП, залишення місця ДТП, керування напідпитку. Затриманого передали слідчим.