За ніч патрульні Львова зупинили чотирьох водіїв у стані наркотичного сп‘яніння

Водій на Volkswsgen Passat з несправною підсвіткою номерного знаку їхав вулицею у Галицькому районі міста. Під час спілкування з водієм патрульні помітили в нього ознаки наркотичного сп‘яніння. Чоловік зізнався, що курив марихуану. На нього склали відповідний адмінпротокол.

У Залізничному районі помітили BMW з вимкненими сигналами повороту. Чоловіка також запідозрили в наркотичному сп’янінні. Той зауважив, що немає сенсу їхати на експертизу, адже вона покаже позитивний результат. Водій BMW також визнав, що вживає марихуану.

На вулиці Хвильового зупинили автомобіль Mercedes 300 з несправною підсвіткою номерного знаку. Окрім того, водій не мав при собі обов’язкового полісу цивільного страхування та здався патрульним нетверезим. Від перевірки він відмовився. На чоловіка склали адмінпротокол за керування у стані наркотичного сп‘яніння та без усіх необхідних документів.

Ще одного водія, підозрюваного у вживанні наркотичних засобів, зупинили у мікрорайоні Сихові. Водій на Toyota Camry поїхав під знак 3.21 “В’їзд заборонено”. Водій зізнався у вживанні наркотиків і підписав протокол.

photo_2016-03-24_11-41-17