В Івано-Франківську нетверезий водій з лезом бритви шантажував патрульних

У ніч з 11 на 12 березня франківські патрульні спіймали 5-х нетверезих водіїв.

Звечора патрульна поліція виявила “Mercedes”, за кермом якого був нетверезий чоловік. Запевняв, що не керував авто. На нього склали адмінпротоколи за нетверезу їзду й злісну непокору.

Близько опівночі небайдужі повідомили про автомобіль “Volkswagen Caddy”, водій якого, ймовірно, п’яний. Патрульні виявили авто та за допомогою “Драгера” засвідчили факт сп’яніння водія. Той поводився агресивно, тому його довелося заспокоювати кайданками. Чоловіка відвезли у міськвідділ й оформили матеріали за непокору поліцейським.

“Citroen Jumpy” проїхав під знак, який забороняє в’їзд. Патрульні зробили водію зауваження. Надавати документи той відмовився. Поліціянти запідозрили, що чоловік п’яний. Він відмовився пройти перевірку на алкотестері й у наркодиспансері. Така відмова прирівнюється до стану сп’яніння. Крім того, водій не мав страховки на авто та називав невірні персональні дані.

На Хоткевича водій “Газелі” безпідставно їхав з увімкненим поворотом. Виявилось, що він п’яний.

На 102 надійшло повідомлення про підозрілих осіб в салоні “Opel Ascona”. У машині, яку виявили патрульні, сиділи п’яний чоловік і дві дівчини, які чинили опір поліцейським та ображали їх. Під час затримання чоловік поранив собі голову, тому його відвезли до лікарні. Там і в міськвідділі він неодноразово намагався розбити голову об стіни. Патрульні вилучили посвідчення водія з гаманця затриманого й на камеру перерахували гроші, які були там. Пізніше чоловік заявив, що поліцейські вкрали у нього 3000 доларів й навіть написав заяву про це. На місце викликали швидку. Одна з затриманих дівчат передала йому лезо бритви. Затриманий кілька годин тримав його біля шиї, шантажуючи поліцейських. “Патрульні довели мене до самогубства, у чому й розписуюсь”, – написав затриманий у ще одній заяві. Близько 6-ї години ранку чоловік неочікувано спробував порізати собі вени на руці. Його скрутили, вкотре наділи кайданки й передали медикам для лікування.