Інспектори адмінпрактики патрульної поліції Києва пройдуть тренінги з комунікації

Міжнародні експерти проведуть тренінги з комунікації для інспекторів адміністративної практики столичної патрульної поліції.

Метою тренінгів від представників Консультативної місії Європейського Союзу (КМЄС) є вдосконалення кадрового потенціалу, надання якісних сервісних послуг та збільшення рівня суспільної довіри до нової української поліції. Проведення тренінгів в Управлінні патрульної поліції у м. Києві заплановане на квітень цього року.

Проект передбачає виявлення нагальних потреб працівників відділу адміністративної практики щодо надання якісних послуг, а тренінгові програми зосереджені на фаховому зростанні й індивідуальному розвитку учасників, їхній стресостійкості, культурі комунікації, правилах етики. Увага також приділятиметься вдосконаленню вмінь і знань, потрібних для визначення психологічного портрету особистості, здатності орієнтуватися у різноманітних ситуаціях.

Планується, що такі тренінги стануть традиційними і відзначатимуться високим рівнем організації та ефективним сприйняттям.

КМЄС створений Радою ЄС для посилення й реформування сектору цивільної безпеки з метою забезпечення верховенства права в Україні. Одним із головних завдань КМЄС є надання косультацій та підтримка послідовного реформування Національної поліції України.