П’яний водій влетів в учасника ДТП і пошкодив автомобіль патрульних

twodtp19022016-1

У п’ятницю, 19 лютого, близько 21:00 на столичному Броварському проспекті сталася ДТП за участі автомобілів Škoda Fabia та Škoda Octavia. На місце пригоди приїхав екіпаж патрульної поліції. Службовий автомобіль поставили з увімкненими проблисковими маячками, ділянку огородили конусами і знаками. Пізніше приїхав евакуатор — забрати Škoda Octavia. В момент завантаження в автомобіль врізався синій Peugeot. Від значної сили удару «Шкоду» розвернуло на 180˚, і вона врізалася в поліцейський автомобіль.

twodtp19022016-2

Водій Peugeot пройшов освідування на драгері: пристрій зафіксував вміст алкоголю в крові, що перевищує допустимий рівень у 8 разів.

Оформили протоколи за 124 та 130 статтями КУпАП. На місце подвійного ДТП приїхала «швидка», але нетверезий водій відмовився від госпіталізації.

У подвійному ДТП ніхто, на щастя, не постраждав. За збігом обставин патрульні відійшли з місця другого зіткнення за хвилину до інциденту.

twodtp19022016-3

Звертаємося до кожного: якщо ви володієте інформацією про п’яного за кермом, негайно телефонуйте на 102! Можливо, саме ваш дзвінок врятує чиєсь життя.