Патрульна поліція непричетна до фатального ДТП у Києві

Повідомлення ЗМІ про приналежність до патрульної поліції автомобіля з синіми номерами, який вранці у четвер, 26 листопада, збив жінку на пішохідному переході в Києві, не відповідають дійсності.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 9:00 ранку у Подільському районі столиці. Іномарка з синіми номерами збила жінку на пішохідному переході. 41-річна киянка померла від отриманих травм до приїзду «швидкої допомоги».

За викликом на місце події прибули екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Правоохоронці опитали водія іномарки, свідків та очевидців ДТП. Встановлено, що за кермом службового автомобіля автогосподарства МВС України перебував вільнонайманий водій.

Відомості про подію занесені до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян. Розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування з метою встановлення всіх обставини цієї трагічної події.